Miso pasta sójová, 250 g, český produkt, fermentovaný
Detailní popis produktu
Naše miso zraje v sudech po dobu tří měsíců a je extra jemné. K jeho výrobě používáme nejkvalitnější českou sóju. Omáčku tamari, která vznikne při fermentaci nelisujeme, ale je součástí misa, proto má naše miso ještě plnější chuť umami.
Složení: rýže, sója 25 %, voda, mořská sůl, aspergillus oryzae
Průměrné výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota |
754 kJ / 180 kcal |
Tuky |
4,2 g |
z toho nasycené MK |
0,7 g |
Sacharidy |
26,3 g |
z toho cukry |
5,5 g |
Bílkoviny |
8,3 g |
Sůl |
7,2 g |
Alergeny: sója
Gramáž: 250 g
Skladujte do 20 °C, po otevření uchovávejte v lednici.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Polévky |
---|---|
Záruka: | 90 dní |
Hmotnost: | 0.25 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář